fbpx
Home / Hi-tech  / CAMERA BONDJE

CAMERA BONDJE

Een bijzondere camera, voorkomende uit een bijzondere samenwerking. De naam: Leica Q2 Daniel Craig & Greg Williams edition. Het verhaal daarachter: Greg Williams is een van Engelands beroemdste fotografen, bekend om hoe hij iconische Hollywood momenten in zijn eigen stijl vastlegt. Ook heeft hij Daniel Craig als Bond gefotografeerd, heeft hij een behind-the-scenes boek gemaakt en de speciale shoots voor de filmposters van Daniel Craig gefotografeerd.

LIMITED EDITION

En het geval wil dat beiden zijn groot fan van Leica. Vandaar een samenwerking, met dit als resultaat. De mannen zelf hierover: “Dit is voor mij de perfecte camera en er valt naar mijn mening niets aan te verbeteren,’ aldus Daniel Craig. “De Leica Q2 is een verlenging van mijn lichaam. Je zult me nooit tegenkomen zonder Q2 om mijn nek. Het was dus erg speciaal om samen met Daniel en het Leica team aan deze speciale editie te werken,” aldus Greg Williams. Interesse? Wees er dan snel bij. Er worden er slechts 750 van gemaakt. € 6200 Meer specs:  www.leica.com

Leica Q2 Daniel Craig & Greg Williams edition DCGW_strap_LoRes_sRGB

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD