fbpx
Home / Food & Drinks  / GOUDEN BBQ TIP!

GOUDEN BBQ TIP!

We zijn al enige tijd groot fan van HelloFresh, die maaltijdservice waarbij je online complete pakketten bestelt die je vervolgens thuis helemaal zelf klaar moet gaan maken…

 

De grote charme ervan is niet alleen dat je verrassend en lekker eet, maar ook dat je het nodige leert over het bereiden van maaltijden uit alle windstreken. Oosters, Zuid Amerikaans, Turks, Marokkaans, Frans, Thais… alles passeert de revue. Het is dus een soort doorlopende kookcursus, die de dagelijkse noodzaak van een maaltijd op tafel toveren tot een feestje maakt.

YES, WE HEBBEN HEM GEVONDEN, DE IDEALE BBQ BOX…

 

En nu heeft HelloFresh iets nieuws: de BBQ Box! De inhoud daarvan varieert per week, maar er zitten standaard 4 soorten vlees, 4 bijgerechten en sausjes voor 4 personen in elke box. Dus een goed gevulde box met alle benodigdheden voor bijvoorbeeld garnalenspiesjes, hamburger, kipdrumsticks, maïskolven, pofaardappelen en meer. De prijs van de BBQ-box is € 39,99. Er is wel een maar: de BBQ-boxes zijn uitsluitend aanvullend te bestellen, dus náást de standaard HelloFresh-maaltijdbox, in de weken 25-35. En je moet wel even anticiperen op goed BBQ-weer, want de uiterste besteldatum is telkens op woensdag voor de week erop.

Check voor meer info www.hellofresh.nl.

bbq2

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD