fbpx
Home / Lifestyle  / WIN-ACTIE voor FILMLIEFHEBBERS!

WIN-ACTIE voor FILMLIEFHEBBERS!

Gek op goeie films en series? Veel van de allerbeste vind je op de jonge streamingdienst MyLum. En om daarmee kennis te maken verloten wij 4 fraaie DVD pakketten van Lumière Benelux, uitgever voor films en series met een sterke focus op arthouse, én een vouchercode voor toegang tot hun streamingplatform myLum.

Wat je kunt winnen? Een flink aantal uren kijkplezier bestaande uit:

DVD Invisible Heroes

DVD Josep

DVD Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Plus… een VOUCHERCODE, om een paar weken vrijblijvend kennis te maken met MyLum!

 

Al deze series, en nog veel meer, zijn ook te zien via het streamingplatform www.mylum.tv. Dit platform wijkt af van wat andere streamingdiensten bieden. Je kunt er namelijk kwaliteitsfilms en -series kijken… en voor altijd houden. myLum biedt geen groot volume, maar een kleine en fijne selectie aan films en series. myLum biedt een fan-formule aan, een loyaliteitsprogramma dat fans meer geeft. Fans genieten van een vaste korting op series en films via een maandelijks / jaarlijks bedrag. Je ontvangt iedere maand 1 credit om in te wisselen voor 1 serie of 2 films uit het gehele assortiment. Deze series en films blijven voor altijd in je collectie. Bovendien kun je als fan onbeperkt credits bijkopen voor € 7,99 per stuk. Daarbovenop krijg je als fan elke maand de keuze uit 3 titels die speciaal voor jou zijn uitgekozen, waarvan je er 1 gratis aan je collectie mag toevoegen.

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.
De myLum app kan je downloaden in de App Store of Google Play store, en zo kun je streamen via Chromecast of Airplay naar je TV.

Winnen?

Stuur dan voor 10 augustus 2021 een e-mail met je n.a.w. gegevens naar info@gentlemenswatch.com o.v.v. MyLum. Winnaars ontvangen het pakket snel thuis!

550x779

JOSEP

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD