fbpx
Home / Hi-tech  / ZWART OP WIT INNOVATIEF – PART 1

ZWART OP WIT INNOVATIEF – PART 1

LAAT JE VERRASSEN DOOR DINGEN DIE ANDERS DAN ANDERS ZIJN.

Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust, maar het is overal: formaldehyde, een kleurloos verontreinigd gas, wat onder andere door meubels, verf, behang, multiplex en huishoudelijke schoonmaakproducten wordt uitgestoten.

LUCHTIG

Grote kans dus dat het ook bij jou in huis aanwezig is. Omdat het echter 500 keer kleiner is dan een duizendste deel van een millimeter is het erg lastig om deze stof op te vangen. Daar heeft Dyson wat op gevonden. Een luchtreiniger met Selective Catalytic Oxidization-filter, dat formaldehyde opvangt en vernietigt, waarna het wordt afgebroken tot kleine hoeveelheden water en CO2. En het mooie is: dit filter hoeft nooit te worden vervangen. Dat deze Dyson daarnaast ook nog eens 99,95 procent van alle overige verontreinigde deeltjes tot 0,1 micrometer uit de lucht vangt, spreekt al bijna voor zich. Hoe belangrijk dat is? Iedere dag ademt een mens meer dan 9.000 liter lucht in en we spenderen 90 procent van onze tijd binnen. Dat zegt wel genoeg. Kost vanaf € 649 www.dyson.nl

Dyson Purifier Hot + Cool right

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD