fbpx
Home / Hi-tech  / ZWART OP WIT INNOVATIEF – PART 2

ZWART OP WIT INNOVATIEF – PART 2

LAAT JE VERRASSEN DOOR DINGEN DIE ANDERS DAN ANDERS ZIJN.

ROLLETJE

Wat je hier ziet is een tv. Maar wel eentje die net iets anders is dan wat je gewend bent. Deze TV heeft namelijk een oprolbaar scherm en kan in drie scenario’s worden gebruikt. In de Zero-modus fungeert hij als een hifi-luidspreker, in de Line-modus (zoals afgebeeld) wordt het scherm onderdeel van het interieur door het uit te rollen tot een 54:9-formaat voor het weergeven van foto’s of animaties.

En in de Full View-modus verschijnt het volledige scherm. Dit 65 inch OLED-scherm is uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling, voor een beeldkwaliteit met verbazingwekkende diepte en levendigheid. Iedere tv wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en met oog voor detail afgewerkt door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek in Zuid-Korea. En ja, dat kost wat. Welgeteld € 99.999. Interesse? Check dan www.lg.com

lg-oled65rx9la-rollable-2020-5

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD