fbpx
Home / Hi-tech  / ZWART OP WIT (OF ROOD) INNOVATIEF – PART 3

ZWART OP WIT (OF ROOD) INNOVATIEF – PART 3

LAAT JE VERRASSEN DOOR DINGEN DIE ANDERS DAN ANDERS ZIJN.

GIFTIG

Goed, je wilt dat je horloge blijft tikken, ook wanneer je hem een paar dagen niet draagt. En je wilt bovendien dat niemand het waagt eraan te komen, zonder jouw expliciete toestemming.

Wat dacht je dan van een giftige slang, als schatbewaker. Deze schitterende watchwinder van Swiss Kubik is geïnspireerd op de oude Griekse mythologie van Medusa, zoals vereeuwigd in het beroemde schilderij van Caravaggio. Dit schilderij toont

het door Perseus afgehakte hoofd van Medusa, een monster met het gezicht van een vrouw, die in plaats van haar eigen haar ontelbare giftige slangen uit haar hoofd had groeien. De legende zegt bovendien dat Medusa de macht had om iedereen die haar aankeek in steen te veranderen. Reden genoeg om dit horloge met rust te laten dus. De Snakes watchwinder is helemaal met de hand gemaakt door Adatte Design SA, een industriële ontwerpstudio gevestigd in Lausanne, Zwitserland en de inwendige techniek is van het allerhoogste niveau en werkt geruisloos. www.hourlux.com

ADATTE DESIGN - SWISS KUBIK - SPECIAL ART EDITIONS - 33

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD