Home / Media

Je kent de 29-jarige Nicholas Hoult uit de Oscarwinnnaar The Favourite, als Beast in de nieuwe X-Men films en, in een ver verleden, als het jongetje dat Hugh Grant wakker schudde in About a Boy. In een exclusief interview met GW vertelt Hoult ons over zijn nieuwste rol in Tolkien. 

0

John Wick, een van de leukste neo-noir actiethrillers van de afgelopen jaren, is aanbeland bij Deel III. Ga er maar even goed voor zitten!Inderdaad, wicked John Wick (Keanu Reeves) is terug. En wel met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan.

0

Er zijn maar weinig levende Hollywood-legendes die zoveel hebben bereikt als Clint Eastwood. Hij speelde in 72 films en series, regisseerde er 37, won 4 Oscars en ontving talloze andere prijzen. Zijn nieuwste is het misdaaddrama The Mule. Zijn laatste of zit er nog meer in de pijplijn? Gentlemen’s Watch

0

Na zijn doorbraak in de Rocky-spinoff Creed en het mega-succes van Marvel’s Black Panther is Michael B. Jordan klaar om Hollywood te veroveren. Maar hij wil meer. Hij wil verandering. GW vloog naar Philadelphia en vroeg de 31-jarige Creed II-ster naar zijn aanvalsplannen.

0